Beste leden
Beste ouders

Sinds maart leven we allemaal in zeer vreemde omstandigheden. Wij hopen dat jullie en jullie familie in goede gezondheid verkeren.

Sinds enkele weken is er sprake van versoepeling in de beperkende maatregelen die opgelegd werden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Wij zijn zeer blij dat we weer een stap dichter staan bij het normaal. Dat de weg naar het nieuwe normaal in verschillende stappen gebeurt, is ondertussen goed geweten door iedereen. Zo mag er sinds 4 mei op individuele basis in openlucht gesport worden.

13 mei werden verdere versoepelingen aangekondigd op vlak van het sportgebeuren.
Deze versoepelingen hebben zeker een impact op de werking van RDK. Ook wij zullen in verschillende stappen onze werking langzaam weer opbouwen. Deze stappen lopen samen met de versoepelingen die door de overheid toegestaan worden. Indien bepaalde zaken dus pas later dan voorzien toegelaten worden, moeten wij ook ons stappenplan aanpassen. Wij proberen zo transparant mogelijk te communiceren naar iedereen toe maar vragen wel begrip indien bepaalde zaken onduidelijk zijn of toch anders uitgevoerd worden.
Bij communicatie bestaat. Vooreerst de planning hoe wij als club hopen onze werking terug te kunnen opstarten. En als tweede een brief die iedere zwemmer ondertekend moet meebrengen naar de eerste training waarop hij/zij aanwezig is. Dit is een document waarin hij/zij verklaart de geldende regels te hebben gelezen en zich er naar te gedragen.

We hopen dat we iedereen met deze communicatie het nodige perspectief hebben kunnen geven over de toekomst van RDK. Mochten er toch nog vragen zijn, kunnen jullie ons steeds contacteren via de gebruikelijke kanalen.

Sportieve groeten
Reddersclub Kortrijk vzw

PS: indien u nog geen lid bent van onze algemene Whatsappgroep kunt u zichzelf toevoegen door met ons contact op te nemen.